Oppskrifter

Gode frøknekkebrød

Frø inneholder hovedsakelig sunne fettstoffer og fiber, og er godt for både oss og tarmen vår. Disse knekkebrødene passer til både frokost og suppe. 
 
Du trenger: 
4 dl valgfrie frø, vi bruker gresskarkjerner, linfrø og sesamfrø 
1 dl potetmel eller maismel 
1/5 dl olivenolje 
2 dl kokende vann 
Salt 
 
Slik gjør du: 
1. Bland frøene og melet med olje. 
2. Hell i det varme vannet, rør om og la det svelle i 10 minutter. 
3. Kjevle ut på et bakepapir til et tynt lag. Det er enklere å kjevle hvis du legger et til bakepapir over og kjevler på papiret. 
4. Dra av det øverste papiret og strø litt salt over. 
5. Stek midt i ovnen på 150 grader i ca. 60-75 minutter. 
6. Ta ut å la det avkjøles, og bryt så opp i biter. 
 
Oppbevares helst i en tett boks. 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *