Podcast

Hvordan leve et liv i balanse?

Føler du at tiden ikke strekker til? I så fall er du ikke alene. Ifølge Harvard Business Review opplever fire av fem voksne at de har for mye å gjøre og at tiden ikke strekker til. De opplever mindre glede, de ler sjeldnere, de har dårligere helse, er mindre produktive og blir oftere skilt. I en studie ga opplevelsen av mangel på tid sterkere negativ effekt på lykke, enn arbeidsledighet. Opplevelsen av knapphet på tid kan med andre ord gi oss dårligere livskvalitet, og det er jo ikke noe vi ønsker.

I ukens episode har vi intervjuet lege Lene Tennebeck, som er spesialist i arbeidsmedisin, til å fortelle om hva forskningen sier om sammenhengen mellom arbeidsrelatert stress og helse.

Hvordan kan vi unngå tidspresset som forhindrer oss fra å leve gode liv? Hvordan kan vi forebygge eller unngå stress i livene våre, både på jobb og i fritiden? Og hvordan leve et liv i balanse? Dette går vi nærmere inn på i dagens episode.


Episode #9 finner du her: 

iTunes: 
https://podcasts.apple.com/no/podcast/leger-om-livet/id1539212619?l=nb&fbclid=IwAR3-bqPC1B988T8gYfomxHrC15sJQJCZSG5HLvLxiP6Pgi7eWNAOFngts7M

Spotify: 
https://open.spotify.com/show/7fw8EG6DsRJVIiUz79VYsv?fbclid=IwAR1qTbRSvpUz2Dxx3iqPvFKGcp6ZjB8rwI-IPrprtc05FEcak0uUF6wqQ0Y 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *